Formació Professional

ERASMUS+

Una experiència fascinant…. Realitza unes pràctiques formatives a una empresa d’Irlanda, França, Itàlia, Holanda, Malta o Finlàndia. Millora el teu currículum a la vegada que coneixes un nou país i una nova cultura.

ERASMUS+
Veure més

FP DUAL

Cobrar diners per estudiar... el somni de tot estudiant... Treballa 25 hores setmanals a una empresa, cobra un sou i convalida aquestes hores per assignatures teòriques al centre.

FP DUAL
Veure més

METODOLOGIA SEFED

Oblida’t de llibres, manuals i exàmens .. El Projecte SEFED utilitza la creació d'una empresa a l'aula del centre educatiu com a eina pedagògica per a formar l'alumnat, de manera pràctica i transversal (learning by doing), en tasques administratives i de gestió empresarial, utilitzant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge.

METODOLOGIA SEFED
Vídeo explicatiu

CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL

Un grau universitari en només un curs acadèmic? 

Amb la nostra formació professional és possible. Sant Josep Obrer té un conveni amb la Dublin Business School mitjançant el qual els nostres estudiants de grau superior de la branca d’administració i gestió poden obtenir una titulació universitària “Bachelor of Business” o “Bachelor of Business in Accounting”.

Bachelor of Business in Accounting - Bachelor of Business

DBS - Top up year - Bachelor


CONVENI AMB LA DUBLIN BUSINESS SCHOOL
Presentació
WhatsApp, Inc.